Προφίλ

Login Biliards

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΙΛΛΙΑΡΔΟΥ, PING PONG & DARTS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1972

Στα Login μπορείτε παιξετε

Στα Login απολαμβάνετε αμερικανικο μπιλιαρδο σε τραπεζια Brunswick goldcrown 9ft, Ping Pong σε ITTF τραπέζια Donic και Stiga τηρώντας όλες τις αγωνιστικές προδιαγραφές χώρου, τραπεζιού κ ρακέτας. Στο χώρο μας ακόμα μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικο βελάκι της Loewen,επαγγελματικους στοχους της WINMAU και ποδοσφαιράκι ξύλινο!!
Είμαστε σίγουροι πως με μια επίσκεψη σας στο χώρο μας θα μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!

LOGIN | Billiards Hall Ping Pong

Τηλ : 2310 279 279

male-billiard-player-with-cue-aiming-at-the-table.jpg
Login Billiards

Το ιδανικό μέρος για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας με φίλους, παίζοντας Μπιλιάρδο, πινκ πονκ , βελάκι!

Τα Login ξεκίνησαν την πορεία τους από το 1985 όταν ο Δημήτριος Λογγινίδης εφάρμοσε την χρονοχρέωση στο χώρο του μπιλιάρδου και παρουσιασε τα πρωτα μπιλιαρδα στα LOGIN στην Θεσσαλονίκη.
Από τότε έως και σήμερα με δεκάδες τουρνουά και events παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας επι της οδού Καμβουνίων 9 στην Θεσσαλονικη.

Στα Login μπορείτε παιξετε αμερικανικο μπιλιαρδο σε τραπεζια Brunswick goldcrown 9ft, Ping Pong σε ITTF τραπέζια Donic και Stiga τηρώντας όλες τις αγωνιστικές προδιαγραφές χώρου, τραπεζιού κ ρακέτας. Στο χώρο μας  ακόμα μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικο βελάκι της Loewen,επαγγελματικους στοχους της WINMAU, ποδοσφαιράκι ξύλινο προιοντα και αναλωσιμα μπιλλιαρδου καθως αναβαθμιση της στεκας σας!!
Είμαστε σίγουροι πως με μια επίσκεψη σας στο χώρο μας  θα μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!

Το Όραμά μας

Να γνωρίσετε το άθλημα του μπιλιάρδου και να το αγαπήσετε όπως εμείς.

Η Αποστολή μας

Να σας προσφέρουμε ένα άνετο καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, όπου θα μπορείτε να απολάυσετε τα αγαπημένα σας αθλήματα, αλλά και να διαγωνιστείτε σε αυτά μέσα από τουρνουά.

Θέλετε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας;
Γραφτείτε τώρα στα newsletter:

Login Billiards

Ωράριο Καταστήματος

Ο χώρος μας είναι ανοιχτά κάθε μέρα!